dijous, 10 de desembre del 2009

Laila Karrouch al Satorras

L'escriptora Laila Karrouch va visitar l'institut Alexandre Satorras el dilluns 16 de novembre de 2009. Va estar parlant durant una hora amb els alumnes de 2n d'ESO, que havien llegit el llibre De Nador a Vic.
En aquesta foto, la veiem signant el llibre d'honor de l'institut.

15 comentaris:

  1. La Laila Karrouch es va mostrar molt amistosa i ens va rebre amb dolçura espero que li agi agradat el nostre institut i que torni aviat!

    Amí el llibre em va agradar molt i va ser interesant!

    Fins un altre!
    Esperem que torni a la nostre institut!

    ResponElimina
  2. Hola, gent!
    Creieu que l’any que ve tornaran a llegir el llibre De Nador a Vic?
    Jo crec que és un llibre molt interessant perquè t’ajuda a entendre millor la situació de la gent que ve nova al país.
    Fins un altre!

    ResponElimina
  3. Amb la Laila Karrouch vam passar una estona inoblidable. Ens ho vam passar molt bé, ens va respondre totes del preguntes que li fèiem, va ser molt divertit .La Laila Karrouch és una persona molt alegre i divertida, que es va integrar molt bé a la nostra llengua i cultura, això suposa un gran esforç.

    ResponElimina
  4. Hola a tothom!
    A mi em va agradar molt la xerrada que varem tenir amb la Laila Karrouch. Va ser molt amable amb tots nosaltres ja que ens va respondre totes les preguntes que li vam proposar, i ens va signar el llibre.
    Penso que va ser una estona molt bona. Personalment, a mi, em va ajudar a entendre la situació de la gent que arriba d'un altre país. Ara sé que no és gens fàcil integrar-se a un país nou amb la seva cultura i la seva llengua.
    Fins un altre!

    ResponElimina
  5. Hola a tots!
    Em va semblar molt interesant la xerrada amb la Laila Karrouch, on ens va explicar els problemes de la integració en el nostre pais. Vam passar una estona molt entretinguda. Ens va transmetre les sensacions de la seva arribada i les seves històries més personals.
    També

    ResponElimina
  6. Hola!
    Aquest llibre em va agradar perque es una historia real i la protagonista parla molt sobre ella, sobre la seva familia, sobre la seva religio i sobre el seu poble de Marroc.
    També ens diu les diferencies que hi ha entre el seu país i el nostre.

    ResponElimina
  7. La xerrada amb la Laila Karrouch va ser molt interassant, ja que varem aprendre moltes coses sobre les dificultats que té un immigrant quan arriba a Catalunya, les impresions que li produeix al canviar de lloc, vida...
    Va respondre a totes les preguntes que li vam fer, i finalment qui volia li va donar el seu llibre perquè li firmés.
    En resum, va ser una experiència molt bona.

    ResponElimina
  8. La Laila karrouch ho va fer molt bé quan ens va venir a explicar el seu llibre. A part es va adaptar molt bé quan va venir a Catalunya de petita i va aprendre el català molt rapidament.

    Berta.

    ResponElimina
  9. La visita de la Laila Karrouch em va semblar molt interesant. Ens haviem llegit el llire De Nador a Vic que al principi a mi em va semblar que no m’agradaria, però desprès anar llegint em va agradar més. La seva visita va ser exitosa ja que li vam poder preguntar tot el que vam voler i ella ens va respondre. Em va semblar molt interessant.

    ResponElimina
  10. Després de llegir el llibre, que vingués la autora va ser com conèixer una mica més del mateix llibre. O segurament, llegir el llibre va ser conèixer una mica més l’autora. Fos com fos, va ser conèixer una mica més, i conèixer una mica més, sempre és bo i emocionant. Així és també com va ser la visita de la Laila.

    Salutacions a tots!

    Laia.

    ResponElimina
  11. A la xerrada, se'm va fer impossible assistir, perquè estava malalta, però el llibre em va agradar molt, sobretot em va agradar com escrius i com descrius les sensacions que senten.

    Irene.

    ResponElimina
  12. Em va agradar molt perquè en vam estar parlant a totes les classes i penso que va estar molt bé que vingués. Ens va parlar de la seva vida i després ens va signar el llibre

    ResponElimina
  13. Em va agradar molt la visita de la Laila, ja que és musulmana com jo. Jo pateixo el que ella va patir al separar-se de la seva àvia quan va venir a viure a Vic; separar-se dels seus amics, la seva àvia...
    M’agrada saber que hi ha gent musulmana capaç d’escriure un llibre o de fer entrevistes.

    ResponElimina
  14. La Laila karrouch en va explicar coses molt interesants com, de la seva familia, del llibre, dels seus amics, quant li va costar integrar-se al nostre paìs.
    Per aixo em va agradar.

    ResponElimina
  15. Hola!

    Aquest llibre m’ha agradat molt perquè explica la historia d’una nena que se’n va del seu país per anar-ne a un altre, on descobreix una nova cultura i nous amics .
    Recomanaria a molta gent, aquest llibre, gent que no ha passat mai per aquesta aventura.

    Janeky Sowe 2nc

    ResponElimina